Acasă Economic Dezvoltatorul celui mai mare complex rezidențial din Timișoara apelează din nou la...

Dezvoltatorul celui mai mare complex rezidențial din Timișoara apelează din nou la credite

2514
DISTRIBUIȚI

Dezvoltatorul complexului rezidențial City of Mara din Timișoara, cel mai mare proiect imobiliar din oraș, apelează la OTP pentru un nou împrumut, destinat acum finanțării unei noi etape a proiectului, a IV-a, urmând să contracteze 10,6 milioane lei.

În toamnă, Mara Com Mixt, dezvoltator de hale industriale, s-a împrumutat cu 15 milioane de lei de la OTP Bank pentru a finanța o nouă etapă a construcției complexului. Complexul include peste 1.000 de apartamente, realizate în mai multe etape, fiind ridicat pe terenul fostei platforme industriale Electrometal.

Din acționariatul dezvoltatorului Mara Com Mixt fac parte Grup Codlea și Imotrust Partners Management, controlate de omul de afaceri Alexandru Bercea, și holdingul de construcții Alber din Arad, unul dintre cei mai mari dezvoltatori din Transilvania.

În 2016, compania a avut afaceri de 1,4 milioane lei (mult sub rezultatul din anul precedent, de aproape 20 milioane lei) și o pierdere de circa 200.000 lei (de la un profit net de circa 370.000 lei în 2015).

Comentarii

comentarii