Acasă Cultura Direcția pentru Cultură Timiș pregătește programul evenimentelor culturale, pe anul 2022

Direcția pentru Cultură Timiș pregătește programul evenimentelor culturale, pe anul 2022

DISTRIBUIȚI

Direcția Județeană pentru Cultură Timiș pregătește programul evenimentelor culturale ce vor a avea loc la Casa Artelor din Timișoara, în anul 2022.

Astfel, operatorii culturali sunt invitați să formuleze propuneri de activități care să se desfășoare în spațiile de pe strada Augustin Pacha nr. 8.

„Casa Artelor pune la dispoziția operatorilor culturali, ca în fiecare an, fără taxe, spațiile sale. Este vorba despre galeria Pygmalion, galeria Subterana, sala StudioArt și Curtea cu castan. Am ales ca, în 2022, să începem sezonul expozițional mai târziu decât de obicei: de la 1 martie. Sperăm ca până la acea dată situația epidemiologică din țara noastră să se îmbunătățească și să ne putem desfășura activitatea la capacitate maximă”, spune Sorin Predescu, director executiv al DJC Timiș.

Cei care doresc să organizeze expoziții, spectacole, lansări de carte etc în oricare dintre cele patru spații ale Casei Artelor trebuie să completeze un formular online (formularul îl găsiți aici), până cel târziu în 15 ianuarie 2022 și, în cazul expozițiilor, să trimită prin email un portofoliu cu 10 lucrări, în format pdf sau jpg, ca atașament (max.20Mb) pe adresa: propuneri2022@gmail.com.

Lista cu propunerile acceptate va fi făcută publică în 1 februarie 2022 pe site-ul DJC Timiș: www.culturatimis.ro.

 

Comentarii

comentarii