Acasă Eveniment Doi bărbați, unul din Timișoara, altul din Margina, dați dispăruți. Sunați la...

Doi bărbați, unul din Timișoara, altul din Margina, dați dispăruți. Sunați la poliție dacă îi vedeți!

645
DISTRIBUIȚI

Luni, 23 august, reprezentanții IPJ Timiș atrag atenția că, în ultimele zile, doi bărbați din județ au fost dați dispăruți. Primul este din Margina și a fost dat dispărut încă de vineri, celălalt este din Timișoara și este căutat de duminică. Oamenii legii cer ajutorul cetățenilor pentru a-i depista pe cei doi.

Bărbatul din Margina, Vasile Bilici, are 35 de ani, iar joi noapte a plecat de acasă, nemairevenind până în prezent.  Acesta are înălţimea de 150-155 cm, 55 de kilograme, ten măsliniu, păr brunet și scurt, ochi albaștri. Ultima dată când a fost văzut purta tricou albastru, pantaloni scurți de culoare galben-muștar și adidași negri. Un semn particulare al bărbatului ar fi un tatuaj „inimioară” pe mâna stângă.

Al doilea bărbat, cel din Timișoara, se numește Ion Dindiri, are 40 de ani și a fost dat dispărut de duminică, 22 august, zi în care a și plecat din municipiu. Acesta are 1,78 cm înălțime, păr brunet grizonat scurt și ochi caprui. Când a plecat de acasă, acesta purta blugi albaștri, tricou albastru și pantofi sport de culoare neagră.

Cei care pot oferi detalii cu privire la persoanele dispărută sunt rugați să apeleze Serviciul de Urgenţă 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliție.

Comentarii

comentarii