Acasă Eveniment Doi bunici, găsiți morți în locuința lor de nepot. Atacatorul a fugit

Doi bunici, găsiți morți în locuința lor de nepot. Atacatorul a fugit

DISTRIBUIȚI

Doi bunici, de 75 şi 78 de ani, care locuiesc în centrul oraşului Timişoara, într-un imobil din Piața Țepeș Vodă, chiar lângă Tribunalul Timiş şi care marţi seară vorbeau la telefon cu nepotul lor din Germania, au auzit zgomote în apartament şi i-au spus nepotului că cineva ar fi intrat peste ei, apoi convorbirea telefonică s-a întrerupt.

Nepotul l-a sunat imediat pe verişorul lui, care locuieşte în Timişoara, iar acesta s-a dus în grabă la locuinţa bunicilor. Când a intrat în apartament, i-a găsit pe cei doi bătrâni morţi, dar a dat şi peste cel care i-a atacat.

Criminalul a apucat să îl înjunghie şi pe nepotul bătrâinilor, înainte de a fugi.

“La data de 27 iunie 2023,în jurul orei 22:30, polițiștii Secției 1 Timișoara au fost sesizați cu privire la faptul că într-un imobil din Piața Țepeș Vodă din Timișoara, un bărbat și-a găsit bunicii decedați (un bărbat în vârstă de 75 de ani și o femeie în vârstă de 78 de ani), iar în locuință a surprins o persoană necunoscută care a fugit”, a anunţat IPJ Timiş.

Poliţiştii efectuează cercetări în vederea depistării persoanei şi stabilirea tuturor împrejurărilor în care a avut loc acest eveniment nefericit. S-a întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii înfracţiunii de omor calificat, cercetările fiind continuate sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiş

Comentarii

comentarii