Acasă Actualitate Doi directori de școli din Timiș nominalizați la Gala Premiilor Directorul Anului...

Doi directori de școli din Timiș nominalizați la Gala Premiilor Directorul Anului 2023

DISTRIBUIȚI

O dată pe an, mediul de business, societatea civilă, reprezentanții autorităților, profesori și elevi din România se adună la un loc pentru a celebra realizările directorilor care au avut curajul de a transforma școlile pe care le conduc.

Gala Premiilor Directorul Anului 2023 este organizat de Asociația pentru Valori în Educație (AVE România), are trei secțiuni: Egalitate de șanse, Inovare și Antreprenoriat. Din jurii fac parte reprezentanți ai mediului de afaceri, specialiști în recrutare și în educație. Cei mai buni directori au fost nominalizați după mai multe runde de jurizare.

La secțiunea Antreprenoriat a fost nominalizată Claudia Tatiana Muntean, directorul Colegiului Național Pedagogic “Carmen Sylva” din Timișoara. La secțiunea Inovare este nominalizat Nicolae Cosmin Gheorghe, directorul Liceului Tehnologic “Valeriu Braniște” din Lugoj.

“Suntem în căutarea acelor directori de școli care fac diferența pentru copii. Vrem să li se acorde recunoașterea pe care o merită, de aceea dorim ca o țară întreagă să vadă ideile creative care au transformat școlile, grădinițele și liceele pe care le conduc. Împreună, avem șansa de a construi o comunitate a bunelor practici și de a transforma educația pornind de la firul ierbii’, au transmis cei de la Asociația pentru Valori în Educație (AVE România).

Gala Premiilor Directorul Anului 2023 va avea loc în 9 octombrie, la Ateneul Român din București.

Comentarii

comentarii