Acasă Actualitate Doi elevi valoroși din Timișoara au petrecut o zi la Instituția Prefectului...

Doi elevi valoroși din Timișoara au petrecut o zi la Instituția Prefectului Județul Timiș

DISTRIBUIȚI

Cristian are 18 ani și este elev în clasa a XI-a la Liceul de artă „Ion Vidu” Timișoara, iar Andreea are 15 ani și este elevă în clasa a IX-a la Liceul de Arte Plastice, Timisoara.

Înscrierea și participarea lor în concursul proiectului “Comunitatea mea” i-a adus la Instituția Prefectului Județul Timiș – partener al proiectului – să își petreacă o zi alături de o parte a aparatului de lucru, să observe și să înțeleagă cum funcționează lucrurile într-o instituție de stat.

”Le mulțumesc colegilor din cadrul Cancelariei Prefectului, colegilor de la Serviciul de Afaceri europene, relații internaționale și coordonare instituțională și celor de la Serviciul public comunitar de pașapoarte pentru răbdarea și modul în care au înțeles să se implice în relaționarea cu cei doi tineri vizitatori.

În final, pentru că Andreea este pasionată de arhitectură, am organizat o vizită la biroul arhitectului șef al județului Timiș.

Îi felicit pe cei doi elevi pentru interesul de a cunoaște domenii noi pe care l-au manifestat și pentru seriozitatea de care au dat dovadă! Le urez succes în câștigarea concursului din cadrul proiectului inițiat și le doresc să își urmeze visul atunci când vine vorba de alegerea carierei!”, este mesajul subprefectului Sorin Ionescu.

Comentarii

comentarii