Acasă Actualitate Doliu în Baroul Timiș! A murit avocata Angelina Tufariu, fost procuror general...

Doliu în Baroul Timiș! A murit avocata Angelina Tufariu, fost procuror general adjunct la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Timișoara

DISTRIBUIȚI

Fostul procuror general adjunct de la Parchetul de pe lânga Curtea de Apel Timișoara, Angelina Tufariu, a decedat.

Anunțul funest a fost făcut de conducerea Baroului Timiș, în condițiile în care, din 2011, după pensionare, Angelina Tufariu a intrat în breasla avocaților.

“Corpul profesional al avocaților din Baroul Timiș și membrii Filialei Timiș a Casei de Asigurări a Avocaților sunt alături de colega noastră, doamna avocat Sânziana-Carmen Tufariu și de familia îndoliată în aceste momente de grea încercare, pricinuite de trecerea la cele veșnice a mamei domniei sale, Angelina Tufariu. Vineri, 22.03.2024, începând cu ora 18, va avea loc slujba de stâlp și priveghiul la Casa Funerară din Cimitirul Eroilor – Timișoara, Calea Lipovei, în spatele magazinului funerar). Înmormântarea va avea loc sâmbătă, 23.03.2024, începând cu ora 13, la Cimitirul Eroilor din Timișoara, Calea Lipovei. Dumnezeu să o odihnească în pace!”, este mesajul transmis de conducerea Baroului Timiș.

Comentarii

comentarii