Acasă Actualitate Dominic face, totuși, ceva. Se victimizează

Dominic face, totuși, ceva. Se victimizează

DISTRIBUIȚI

Are în subordine Poliția Locală și misiunea primordială de a menține Timișoara ca oraș sigur. În care să domnească legea. Cu toate acestea, preferă să încalce legile și să se victimizeze pe facebook.

După ce a și-a amplasat ilegal panourile publicitare, primarul Dominic Fritz se plânge acum că unul dintre zecile de corturi de campanie (care încă nu a început) a fost vandalizat. O mână criminală a scris ”alege un gay”. Și, în loc să-i cheme la ordine pe polițiștii locali și să-i trimită la muncă, Fritz și-a zis că sună bine să faci pe victima. Mai ales când opoziția spune că ”Dominic nu a făcut nimic”. Și le-a arătat că poate să facă ceva.  A pozat în victimă, după ce tot el a fost cel care a îngrădit dreptul la exprimare în orașul libertății românești. Și a interzis campania informativă a PNL. Care dorea să le transmită timișorenilor doar atât: ”Dominic nu a făcut nimic”.

A încercat același mod de manipularea și în urmă cu câteva luni în cazul incendierii autoturismului directorului PIETE S.A.. Atunci, propaganda USR i-a găsit, fără vreo dovadă, vinovați pe adversarii politici și pe contracandidatul Nicolae Robu. Până la urmă s-a dovedit că de vină a fost o persoană instabilă psihic ce era supărată pe accidentarea mortală a cățelului pe care îl plimba. Dar acuzațiile au fost deja aruncate, iar  scuzele nu au venit nici astăzi.

Comentarii

comentarii