Acasă Actualitate Dominic Samuel Fritz, între cartea lui Klaus Iohannis și filozofia cluburilor Lions

Dominic Samuel Fritz, între cartea lui Klaus Iohannis și filozofia cluburilor Lions

824
DISTRIBUIȚI
dirijorul dominic samuel fritz

Provocarea lansată acum câteva luni de candidatul USR la primăria Timișoarei, Dominic Samuel Fritz, a atras interesul a peste 250 de timișoreni. Ideea acestuia era ca timișorenii să sărbătorească Ziua Națională a României împreună cu alți concitadini necunoscuți lor.

„Timișoara trebuie să redevină o comunitate, iar piatra de temelie a oricărei comunități e încrederea. Vrem să o reclădim pas cu pas, atât cea între oameni, cât și între oameni și instituții. Prin faptul că reușim să aducem la aceeași masă oameni care nu se cunosc între ei, dar care au speranța că Timișoara și România se pot transforma, îmi dă, la rândul meu, încrederea că împreună vom produce schimbarea adevărată.”, a declarat Dominic Fritz.

Campania preelectorală a lui Fritz se bazează pe concepte dezvoltare de alții. Mesajul candidatului USR la Primăria Timișoara conține titlul cărții lui Klaus Iohannis, ”Pas cu pas” și filozofia cluburilor Lions de a aduce la aceeași masă oameni din diferite categorii sociale.

Înscrierile pentru acest eveniment s-au încheiat la începutul acestei săptămâni, organizatorii repartizând deja oaspeții pe care fiecare gazdă îi va primi. Dintre membrii celor peste 50 de familii din toată Timișoara, se remarcă cel mai mic participant, de 2 ani, și cea mai în vârstă femeie, de 85 de ani.

Astfel, pe 1 decembrie, în jurul orei 18, Dominic Fritz și o parte dintre participanți vor posta impresiile lor pe paginile de Facebook și Instagram, folosind hash-tag-urile #TimișoaraLaMasă, #DominicPrimar și #Împreună2020.

„Așa vrem să construim viitorul acestui oraș: cu deschidere și curiozitate, ascultând poveștile celorlalți, cu încredere și bunăvoință, implicând toate generațiile, de la om la om. Abia aștept să primesc și la mine acasă 4 timișoreni pe care încă nu-i cunosc.”, a mai adăugat Fritz.

Comentarii

comentarii