Acasă Cultura Două Bufnițe pregătesc, duminică, o mare surpriză timișorenilor!

Două Bufnițe pregătesc, duminică, o mare surpriză timișorenilor!

420
DISTRIBUIȚI

Librăria La Două Bufnițe din Piața Unirii Timișoara pregătește o mare surpriză timișorenilor, la sfârșitul acestei săptămâni! Astfel, duminică, 9 septembrie, va fi organizată o seară Florin Silviu Ursulescu –un brand în muzica tânără românească.

În prezența personajului principal al cărții, de la ora 18.00, va avea loc lansarea volumului FSU Florin-Silviu Ursulescu în dialog cu Doru Ionescu, apărută la editura Casa de Pariuri Literare.
„I se spune FSU, logic, de la iniţialele numelor. Dar nu e doar o prescurtare, cum s-ar crede, ci un brand, în muzica – generic zisă – tânără românească. S-a născut şi a crescut odată cu aceasta, atunci când a fost inventată în Occident, şi ne-a arătat-o şi nouă, în minunăţia ei. Beat, rock, pop, folk, jazz şi aşa mai departe – el le-a cules de pe cine ştie unde şi (ni) le-a dat mai departe. Nu numai melomanilor, ci şi celor care cîntau şi doreau să ştie mai multe, mai noi… Că au fost pupitrele de disc-jockey de pe la cluburile şi discotecile din Bucureşti, în primul rând, ori microfoanele şi magnetofoanele de la Radio România, nu în ultimul rând paginile atâtor ziare şi reviste, culminând cu influenta rubrică din Săptămîna, de peste tot ne întâmpina cu deferenţă şi profesionalism, cu vocea ori stiloul inconfundabile, cu acribie şi pasiune – Florin Silviu Ursulescu. Adică FSU, o marcă neînregistrată la OSIM, dar respectată de foarte mulţi, şi pe vremea când nu exista, chipurile, decât un unic îndrumător, şi în timpul de după, când toată lumea crede că se pricepe la muzică”, explică Doru Ionescu.

Comentarii

comentarii