Acasă Eveniment Două localuri și doi timișoreni, sancționați pentru petreceri prea zgomotoase

Două localuri și doi timișoreni, sancționați pentru petreceri prea zgomotoase

DISTRIBUIȚI

În weekendul 20-22 mai 2022, polițiștii locali din Timișoara au aplicat mai multe amenzi pentru tulburarea liniștii publice. Au fost aplicate patru amenzi de câte 1.500 de lei, două pentru localuri și două pentru persoane fizice. Mai exact, în noaptea de sâmbătă spre duminică, au fost sancționate societatea comercială Ravero SRL de pe strada Polonă și Clubul D’arc din Piața Unirii. De asemenea, au fost sancționați și doi cetățenii care de au organizat petreceri prea zgomotoase în imobile de pe străzile Progresul și Anul 1848.

„O societate situată pe str. Polonă, Ravero SRL – Agrement Arena, a fost sancționată cu 1500 lei pentru că a tulburat liniștea locuitorilor din zonă prin muzica dată la maxim, în noaptea de sâmbătă spre duminică, la ora 01.50. În dimineața zilei de duminică, în jurul orei 03.30, organizatorul unui eveniment desfășurat în Clubul D’Arc din Piața Unirii nr. 5, a fost sancționat cu aceeași amendă, conform Legii 61/1991 republicată deoarece a tulburat liniștea locuitorilor producând disconfort locatarilor din vecinătatea clubului. Acesta a oprit muzica imediat ce și-a primit procesul verbal. Alți doi cetățeni, care s-au distrat ascultând muzica prea tare, pe timp de noapte, în imobile de locuit de pe străzile Progresul și Anul 1848, au fost sancționați și ei cu câte 1500 lei.  

Poliția Locală Timișoara atrage din nou atenția că atât  persoanele fizice cât și cele juridice trebuie să țină cont nu numai de legislație, ci și de faptul că pot deranja ceilalți locuitori ai orașului atunci când organizează petreceri, cu atât mai mult cu cât polițiștii locali vor lua măsurile legale ori de câte ori constată încălcarea prevederilor legale”, transmit reprezentanții Poliției Locale Timișoara.

Comentarii

comentarii