Acasă Economic Două săptămâni până la cel mai important eveniment regional din România dedicat...

Două săptămâni până la cel mai important eveniment regional din România dedicat managerilor și specialiștilor HR

347
DISTRIBUIȚI

hrsummit timisoara newsletter

Peste două săptămâni, pe 29 mai, 14 speakeri și 120 de specialiști în HR&manageri din Timișoara, Deva, Oradea, Cluj Napoca, București și Arad se întâlnesc la HR Summit – ExpoConferința de Resurse Umane.

La HR Summit Timișoara, participanții vor avea ocazia să cunoască și să comunice direct cu specialiști în resurse umane din întreaga țara, să își extindă rețeaua de contacte, să asimileze noi practici și să afle în premieră noile tendințe de pe piața de HR națională și internațională. Employee engagement, employer branding, talent management, intraprenoriatul în companii, și succesiune în management sunt doar cateva dintre temele puse în discuție la aceasta ediție HR Summit. Mai mult, anul acesta HR Managerii din companii au ocazia să participe la HR Managers Sessions, sesiune de workshop-uri și discuții special creată pentru aceștia, în care peste 30 de manageri și doi specialiști vor aborda subiecte de interes pentru managementul eficient al echipelor, dar și al organizațiilor din care fac parte. Conferința este completată de zona expozițională, deschisă publicului larg, unde companiile și furnizorii de servicii din domeniul HR își vor expune portofoliile de produse și oferte, facilitând interacțiunea firmelor de recrutare, HR, traning&coaching cu managerii și specialiștii din domeniu. Companii precum Signal Iduna, Romanian Software, UCMS, Max Relax și Mindit vor prezenta într-o manieră cât mai creativă cele mai noi trenduri ale industriei de resurse umane.
Mai multe informații despre cei 14 speakeri, înscrieri și despre agenda evenimentului veți găsi accesând site-ul evenimentului www.timisoara.hrsummit.ro.

Comentarii

comentarii