Acasă Eveniment Două TIR-uri bulgăreşti s-au ciocnit în judeţul Caraş- Severin. Unul dintre şoferi...

Două TIR-uri bulgăreşti s-au ciocnit în judeţul Caraş- Severin. Unul dintre şoferi este grav rănit

DISTRIBUIȚI

Două TIR-uri din Bulgaria au fost implicate, duminică, într-un accident rutier în apropiere de Caransebeş, judeţul Caraş-Severin, unul dintre şoferi fiind grav rănit, după ce a intrat într-o depăşire neregulamentară. Poliţiştii au deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al judeţului Caraş- Severin, Cecilia Dăneţ, a declarat pentru News.ro că, între localităţile Bucoşniţa şi Buchin, a avut loc un accident rutier în care au fost implicate două TIR-uri din Bulgaria

”Pe DN 6, între localităţile Bucoşniţa şi Buchin, în apropiere de Caransebeş, un cetăţean bulgar de 59 de ani a condus un ansamblu de vehicule dinspre Orşova, spre Caransebeş, iar la un moment dat a efectuat o depăşire neregulamentară, intrând în coliziune cu un alt ansamblu de vehicule condus de un alt cetăţean bulgar în vârstă de 61 de ani. În urma accidentului, şoferul de 59 de ani a fost grav rănit, fiind transportat la spitalul din Caransebeş”, a declarat Cecilia Dăneţ.

Traficul rutier a fost blocat aproximativ o oră, în zona accidentului.

Poliţiştii au testat cei doi şoferi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. În cauză s-a întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Comentarii

comentarii