Acasă Actualitate Dr. Adrian Bădescu, fondator Clinicilor Medici’s Timișoara, în juriul Maratonului pentru Educație...

Dr. Adrian Bădescu, fondator Clinicilor Medici’s Timișoara, în juriul Maratonului pentru Educație Antreprenorială Alba Iulia

DISTRIBUIȚI

Dr. Adrian Bădescu, fondator, asociat și manager al Clinicilor Medici’s Timișoara, va participa ca membru al juriului la cea de-a doua ediție a Maratonului pentru Educație Antreprenorială, care este organizat de CONAF Alba, în 15 aprilie, la ora 10:30, la Casa de Cultură a Studenților Alba Iulia

Absolvent al Universității de Medicină și Farmacie “Victor Babeș” din Timișoara, Adrian Bădescu deține două masterate în sănătate și management, un masterat în Studii de Securitate Globală, un certificat în management de la “The Open University” (UK), și un certificat EMPRETEC în antreprenoriat de la UNCTAD (Națiunile Unite).

A fost distins cu multiple premii pentru excelență în management și antreprenoriat, incluzând Distincția de Excelență în Antreprenoriat Diplomatic, Trofeul de Excelență „BRANDUL ANULUI” și recunoaștere pentru “Dezvoltarea impresionantei rețele medicale private din Banat”.

Pe plan social, este activ în mișcarea rotariană, past-president al Rotary Club Timișoara și Consul Onorific al Statelor Unite Mexicane la Timișoara. Este, de asemenea, fondator și președinte al North-American Economic Club Timișoara și președinte al Grupului Partenerilor Strategici al Universității de Vest din Timișoara.

A fost inclus de revista Capital în lista celor mai influenți 300 de români din punct de vedere financiar.

Programul național este inițiat de CONAF – Confederația Națională pentru Antreprenoriat Feminin România, în parteneriat cu Ministerul Educației – România, Universitatea de Vest din Timișoara, Autoritatea de Supraveghere Financiară și Asociatia Nationala a Antreprenorilor.

Acest eveniment nu ar fi fost posibil fără sprijinul partenerilor: Primăria Municipiului Alba Iulia, Consiliul Judetean Alba, Instituția Prefectului Județul Alba, Inspectoratul Școlar Județean Alba, Camera de Comerț și Industrie Județul Alba și Casa de Cultură a Studenților Alba Iulia, cărora dorim să le mulțumim pe această cale pentru implicare!

”Suntem super entuziasmați să ne întâlnim și să celebrăm împreună pasiunea pentru antreprenoriat și inovație! Vom aduce vibe-uri fresh, idei revoluționare și multă energie creativă. Haideți să transformăm entuziasmul în acțiune și să facem lucruri grozave împreună!”, este mesajul organizatorilor.

 

Comentarii

comentarii