Acasă Eveniment Drogul Zombie a ajuns și la Timișoara. Imagini cutremurătoare cu efectul substanței...

Drogul Zombie a ajuns și la Timișoara. Imagini cutremurătoare cu efectul substanței toxice – Video

2867
DISTRIBUIȚI

Drogul Zombie care a făcut ravagii în județele din centru țării, este folosit și la Timișoara. Reprezentanții Poliției susțin că nu au cazuri semnalate în Timiș, dar cel puțin patru asemenea cazuri au fost semnalate de locuitorii orașului.

 Doi tineri care păreau sub influența drogului periculos au fost filmați chiar joi dimineața, pe o stradă din Timișoara. Cei doi tineri au fost surprinși cu un comportament extrem de ciudat pe strada Soroca din Timișoara. Comportamentul lor este similar celui prezentat de media, al persoanelor care consumă Zombie.

Alte două cazuri au fost recent semnalate în zona Piața Verde din Timișoara, iar unul în urmă cu ceva timp pe strada Simion Bărnuțiu. Atunci, un tânăr a fost observat de o femeie în scara unui bloc. Avea un comportament ciudat, iar timișoreanca a sunat imediat după ajutor. Individul a devenit însă foarte agitat la vederea echipajului de ambulanță, iar medicii au fost nevoiți să îl blocheze în scara blocului până la sosirea unui echipaj de poliție.

Sursa video: tion.ro

Comentarii

comentarii