Acasă Politica Dumitru Dinulescu, cooptat în BPJ al PNL Timiş

Dumitru Dinulescu, cooptat în BPJ al PNL Timiş

1542
DISTRIBUIȚI

Un liberal cu state vechi în PNL Timiş, din 1990, a fost cooptat în BPJ al PNL Timiş, în şedinţa de joi seara. Propunerea a venit de la şeful liberalilor timişeni, Nicolae Robu, iar colegii de Birou au votat cu unanimitate cooptarea.

“Este unul dintre membrii de seamă ai PNL Timiş, cu vechi stagii, o personalitate a partidului, Dumitru Dinulescu, un om care nu a cerut niciodată nimic. La propunerea mea, BPJ a votat cu unanimitate cooptarea lui”, a spus Nicolae Robu în conferinţa de presă de vineri.

Dar nu merge totul ca pe roate în filială, astfel că unii membri ai comisiilor de specialitate au ajuns să fie prea ocupaţi, nu mai pot onora cu prezenţa întâlnirile, iar dacă şi săptămâna viitoare situaţia va continua, vor fi schimbaţi, fără a însemna că sunt pedepsiţi.

“Nu suntem mulţumiţi de cum funcţionează comisiile de specialitate ale PNL Timiş şi am stabilit că dacă săptămâna viitoare nu se vor întruni anumite comisii, aşa cum era altădată, vom recurge la măsuri, respectiv, vom face schimbări din funcţiile comisiile respective. Nu înseamnă că sunt pedepsiţi, dar unii sunt foarte ocupaţi şi nu au timp efectiv să onoreze cu timp responsabilităţile pe care şi le asumă la un moment dat. Au capacitate profesională, de aceea au fost numiţi în comisiile respective, dar nu au timp”, a adăugat Robu.

El i-a îndemnat pe cetăţeni să aibă încredere în PNL, care este unicul partid de dreapta din România cu o reprezentativitate cu adevărat naţională.

“Respectăm partidele nou apărute, probabil vom ajunge şi la parteneriate, dar PNL este singurul partid de dreapta care are o întindere cu adevărat naţională. Am fost mereu deschis la colaborări între toate partidele care acum facem opoziţie la PSD (…). Cred că este păgubos ca cei ce dorim o altă abordare a politicii şi administraţiei în ţară şi ne opunem modului în care PSD face politică în ţară, să ne războim între noi. Când vom fi în competiţie electorală, va fi altceva”, a spus Nicolae Robu.

Comentarii

comentarii