Acasă Actualitate După 20 de ani, la Pentru Voi Timișoara! De la MS Regina...

După 20 de ani, la Pentru Voi Timișoara! De la MS Regina Beatrix, la Excelența Sa Roelof van Ees

224
DISTRIBUIȚI

Excelența Sa Roelof van Ees, ambasadorul Olandei în România, însoțit de Mark Rotenstein și de consulului onorific al Olandei, Marius Popa, a vizitat fundația Pentru Voi Timișoara.

”Ne-am bucurat să primim vizită Excelenței Sale Domnul Roelof van Ees, Ambasadorul Olandei în România, însoțit de dl. Mark Rotenstein, cărora le-am povestit despre colaborarea dintre Fundația Pentru Voi și organizații olandeze, începută în iunie 1990.

Am mulțumit domnului ambasador pentru sprijinul pe care Olanda l-a acordat pe parcursul acestor ani dezvoltării serviciilor sociale pentru persoanele cu dizabilități din România. Am învățat de la prietenii noștri olandezi cât este de importantă pentru o țară solidaritatea socială.

Cuvintele de apreciere scrise de Excelență Sa în Cartea noastră de oaspeți, carte inaugurată cu prilejul vizitei MS Regina Beatrix în 2001, ne onorează și ne motivează să ne continuăm eforturile pentru a asigura o viață demnă persoanelor cu dizabilități. Mulțumim Consulului Onorific al Olandei, Marius Popa, care este și membru al Boardului Fundației Pentru Voi”, este mesajul Lailei Onu, directoarea Fundației Pentru Voi Timișoara.

 

 

Comentarii

comentarii