Acasă Actualitate După 35 de ani, Lepa Brena s-a întors la Timișoara. Va cânta...

După 35 de ani, Lepa Brena s-a întors la Timișoara. Va cânta mâine seara, în clubul Heven

1584
DISTRIBUIȚI

Lepa Brena – frumoasa și celebra artistă din Serbia – a sosit, joi 4 aprilie, seara, în Timișoara, pentru concertul ce îl va susține într-un club privat, vineri seara, și a susținut o conferință de presă.

Cu acest prilej, Lepa Brena  a vorbit cu nostalgie de superconcertul ce l-a susținut în 1985 pe actualul stadion Dan Păltinișanu, unde a avut un succes teribil. Stadionul a fost arhiplin.

De asemenea, ea a fost întrebată de o jurnalistă care este secretul că arată așa de bine la vârsta ei de 58 de ani. Lepa Brena a răspuns cu modestie că fericirea este o decizie spirituală și sufletească și, în primul rând, trebuie să fii moderat în tot ceea ce faci: atunci când mănânci, când bei, când muncești și inclusiv când dormi.

Mesajul artistei către timișoreni a fost ca să vină în număr cât mai mare, vineri seara, la concertul ei, fiindcă va fi un eveniment de neuitat.

Lepa Brena Live – Back after 35 y. Acesta este super-spectacolul care va avea loc în Timișoara, în 5 aprilie 2019, în clubul Heven. Frumoasa și mult-iubita artistă din Serbia, Lepa Brena, a revenit să îi încânte pe bănățeni.

Așadar au trecut 35 de ani de la ultimul mare concert care a avut loc pe stadionul din Timișoara, când au venit să o asculte zeci de mii de oameni.

Comentarii

comentarii