Acasă Actualitate Educația deschisă în timpul pandemiei COVID19 la Timișoara

Educația deschisă în timpul pandemiei COVID19 la Timișoara

302
DISTRIBUIȚI

Inspectoratul Școlar Județean Timiș invită cadrele didactice din învățământul preuniversitar și universitar, miercuri 3 martie, de la ora 13.00, la webinaru internațional: Educația deschisă în timpul pandemiei COVID19.

”Participă gratuit la o sesiune interactivă, adresată atât cadrelor didactice, cât și studenților, dar și actorilor din domeniul culturii și a domeniilor creative, trainerilor în IT sau departamentelor de resurse umane”, este mesajul ISJ Timiș.

2021 aduce o ediție diversificată a vorbitorilor, cu un foarte bun echilibru de gen, cu tineri cercetători plini de entuziasm dar și profesori cu ani de experiență în spate, cu opinii ale studenților, dar și perspectiva factorilor decizionali, cu invitați din alte universități timișorene, dar și din țară, cu foarte mulți invitați internaționali, prezentând atât perspectiva didactică, dar și pe cea organizațională, cu domenii inginerești diverse, totul însoțit de pasiunea evidentă pentru educația deschisă. Înscrie-te aici: https://bit.ly/3susweC

 

Comentarii

comentarii