Acasă Eveniment Egiptenii, piază rea

Egiptenii, piază rea

DISTRIBUIȚI

Egipteni cu nărav, la frontiera de vest. Poliţiştii de frontieră din Sânnicolau Mare s-au întâlnit, la sfârşitul săptămânii trecute, cu vechi cunoştiinţe ale oamenilor legii.

Doi tineri egipteni, de 22 şi 25 de ani, au fost reţinuţi cu doar câteva sute de metri înainte de graniţa cu Ungaria. Fugarii au sperat că noaptea le va fi un aliat de încredere, dar au fost daţi de gol de aparatele de termoviziune.

Egiptenii, care voiau să treacă ilegal în Ungaria, aveau ca destinaţie finală o ţară din vestul Europei. “Poliţiştii de frontieră timişeni au constatat că cei doi cetăţeni egipteni au dosar penal, pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat, după ce, la mijlocul lui februarie, au fost prinşi de către poliţiştii de frontieră arădeni, în timp ce încercau să treacă ilegal frontiera în Ungaria”, spune agentul de poliţie Ciprian Gaic, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Poliţiei de Frontieră Timiş. Oamenii din Ţara Faraonilor au ajuns acum, din nou, să fie cerectaţi pentru tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat. (O.M.)

Comentarii

comentarii