Acasă Monden/Lifestyle Eli Lăslean şi Dana Săvuică – o prietenie de o viaţă pe...

Eli Lăslean şi Dana Săvuică – o prietenie de o viaţă pe tărâmul modei

581
DISTRIBUIȚI

Sâmbătă, 19 martie, la ora 14, la Magazinul ELLIS din Arad va avea loc un regal de modă cu iz de parfum: Lansarea colecţiei 2011 ELLIS by Eli Lăslean de rochii de mireasă şi rochii de seară, completată de noua colecţie Clemont – costume de gală pentru bărbaţi şi lansarea parfumului CHALLENGE by Dana Săvuică. 

Veţi avea parte de o provocare în zona frumosului, o modă pentru femeia ELLIS, o propunere pentru bărbatul care însoţeşte această femeie curajoasă, completată de un parfum care reprezintă esenţa frumuseţii transpusă într-o picătură de apă cu miresme exotice.

„O cunosc pe Eli Laslean de când a lansat prima ei colecție, pe care am reprezentat-o ca și imagine în anul 1995. De atunci, drumurile noastre s-au îmbinat într-o traiectorie elegantă ce a întărit prietenia noastră. Am evoluat amândouă, creînd din numele noastre branduri, Eli Laslean în modă, Dana Savuică în accesorii și, acum, în parfum. Challenge by Dana Savuica este un Eau de Parfum la 100ml, cu note de trandafir, tuberoze, patchioulli și lemn de santal. Un element rar este rubarba, o plantă folosită și în medicină și care conferă esenței parfumului o notă distinctă, extrasenzorială, ce vindeca sufletul și aduce un strop de fericire celei care îl poartă. Este parfumul elegant pe care mama mea îl purta, și pe care eu îl simteam tot timpul, când mă ținea în brațele ei protectoare”, spune Dana Savuică.

Comentarii

comentarii