Acasă Eveniment Elicopterul SMURD a preluat, de urgenţă, un bărbat accidentat pe părtia Vârtop

Elicopterul SMURD a preluat, de urgenţă, un bărbat accidentat pe părtia Vârtop

DISTRIBUIȚI

Elicopterul SMURD a fost solicitat, sâmbătă, pentru salvarea unui bărbat accidentat pe părtia Vârtop, judeţul Bihor. Bărbatul a suferit mai multe răni.

”În urmă cu puţin timp, echipajul elicopterului SMURD nr. 342, aflat în serviciu la Jibou, a executat o misiune primară, pentru salvarea unui bărbat accidentat pe părtia Vârtop, judeţul Bihor, care a suferit un politraumatism”, a transmis, sâmbătă, Inspectoratul General al Aviaţiei din MAI.

Sursa citată a precizat că personalul Salvamont Salvaspeo Bihor a fost primul intervenient la locul incidentului, acordându-i bărbatului primul ajutor necesar, până la sosirea echipei medicale a elicopterului.

Bărbatul a fost stabilizat, preluat de elicopter şi transportat de urgenţă la o unitate spitalicească din municipiul Oradea.

”Aeronavele Inspectoratului General de Aviaţie al M.A.I au participat, până la această oră, la salvarea a 9 persoane aflate în dificultate, victime ale accidentelor grave sau pacienţi care au necesitat transferul în alt spital, precum şi la misiuni în sprijinul structurilor de ordine şi siguranţă publică”, a mai transmis Inspectoratul General al Aviaţiei din MAI.

 

Comentarii

comentarii