Acasă Uncategorized Emoții pentru cadrele didactice. Peste o mie de profesori din Timiș dau...

Emoții pentru cadrele didactice. Peste o mie de profesori din Timiș dau Titularizarea

DISTRIBUIȚI

A venit rândul profesorilor să fie examinați. Peste o mie de profesori din Timiș dau miercuri, 11 iulie, proba scrisă a concursului naţional de ocupare a posturilor didactice/catedrelor vacante/rezervate în învăţământul preuniversitar.

În județul Timiș s-au înscris la concurs 1.029 candidați pentru 56 de discipline.

La nivel naţional sunt disponibile 4.502 posturi didactice/catedre vacante pentru angajare pe perioadă nedeterminată. Dintre acestea, 3.354 de posturi didactice/catedre vacante sunt în mediul urban şi 1.148 în mediul rural.

Proba scrisă a concursului se va desfășura în trei centre de concurs:

– Centrul 1, organizat la Liceul cu Program Sportiv ”Banatul” Timisoara – la care sunt arondate 18 discipline cu 355 candidați,

– Centrul 2, organizat la Colegiul Tehnic “Henri Coanda” Mun. Timișoara – la care sunt arondate 28 de discipline cu 339 candidați,

– Centrul 3, organizat la Scoala Gimnaziala Nr. 30 Mun. Timișoara, – la care sunt arondate 10 discipline cu 335 candidați.

Primele rezultate la proba scrisă vor fi afişate în data de 17 iulie, la sediile inspectoratelor şcolare şi pe site-ul http://titularizare.edu.ro. Contestaţiile se depun la sediile inspectoratelor şcolare judeţene în zilele de 17 iulie, după afişarea rezultatelor, până la ora 21:00, respectiv 18 iulie, până la ora 15:00. Rezultatele finale se afişează la sediile inspectoratelor şcolare judeţene şi pe site-ul menţionat anterior în data de 24 iulie.

 

Comentarii

comentarii