Acasă Actualitate Europarlamentarul Maria Grapini cere demiterea ministrului energiei după ce un lugojean s-a...

Europarlamentarul Maria Grapini cere demiterea ministrului energiei după ce un lugojean s-a sinucis când a primit factura pentru energia electrică

DISTRIBUIȚI

Europarlamentarul umanist Maria Grapini a reacționat dur la aflarea veștii că un cetățean din Lugoj și-a  luat viața din cauză imposibilității de a-și achita facturile la energie și gaze naturale.

Maria Grapini îi consideră responsabili de această situație pe ministrul Energiei  Virgil Popescu, dar și pe președintele Iohannis cât și pe șeful Executivului, și îi solicită premierului Ciucă să-l demită, de urgență, pe ministrul Energiei.

”Au trecut trei luni și nu ați rezolvat nimic! Au ajuns să se sinucidă oamenii că nu pot plăti facturile!! Trăiesc în județul Timiș și sunt consternată de decizia luată din disperare de către cetățeanul din municipiul Lugoj! Dacă nu știți unde este acest oraș, domnule ministru, vă spun că este în județul Timiș! Câți români trebuie să mai moară ca să vă dați demisia?

Domnule Iohannis, sunteți în țară? Parcă așa spuneați dumneavoastră acum câțiva ani! Sunteți responsabil alături de premier și de ministrul iresponsabil al energiei!!!!

Vă cer să puneți capăt coșmarului pe care îl trăiesc milioane de români!  Daca nu aveți soluții, atunci plecați! Toți!  Nu sacrificați oameni, doar pentru că nu vă pasă! Nu știți sau nu vreți! Sunt revoltată, tristă, neîncrezătoare! Ce faceți cu România și românii care au mai rămas în țară? Cum pot convinge românii plecați pe alte meleaguri să se întoarcă acasă???”, spune Grapini.

Comentarii

comentarii