Acasă Sănătate Eveniment medical de amploare, din nou la Timişoara, după 20 de ani

Eveniment medical de amploare, din nou la Timişoara, după 20 de ani

418
DISTRIBUIȚI

dr marius craina Clinica bega 2După 20 de ani, la Timişoara va avea loc cel de-al II-lea Congres Naţional de Chirurgie Minim Invazivă în Ginecologie, cu participare internaţională, în perioada 28-31 mai.

În acelaşi timp va avea loc şi cursul precongres la Arad.

Conf. dr. Marius Craina (foto), organizatorul evenimentului, a spus că la manifestare vor participa peste 250 de medici specialişti ginecologi şi din alte specialităţi medicale şi rezidenţi din specialităţi direct interesate de subiect. Vor fi prezente personalităţi de excepţie în domeniul chirurgiei minim invazive în ginecologie, atât din România, cât şi de peste hotare.

„Aşa cum Timişoara, oraş cosmopolit şi ospitalier, a reprezentat întotdeauna un punct de referinţă în medicina românească şi nu numai, ne propunem ca prin tematica abordată şi personalităţile ştiinţifice care ne vor onora cu prezenţa la această manifestare naţională cu participare internaţională, să actualizăm performanţele chirurgiei laparoscopice în ginecologie şi să mergem mai departe spre viitorul acesteia”, a declarat dr. Craina.

Mai multe informaţii despre congres, la adresa web http://www.reproducere-umana.ro/congresLSK2014.

Comentarii

comentarii