Acasă Eveniment Exclusiv! Studentă din Uganda, găsită moartă într-o cameră de cămin din Timișoara

Exclusiv! Studentă din Uganda, găsită moartă într-o cameră de cămin din Timișoara

7394
DISTRIBUIȚI
jaf crima spargere politie 630x400

O studentă din Uganda a fost găsită decedată într-o cameră a unui cămin al Universității de Vest din Timișoara. Mercy Kajuma Birungi, nepoata unui demnitar din Uganda, era studentă în anul pregătitor. Surse confidențiale spun că în urma autopsiei pe corpul tinerei nu au fost găsite urme de violență fizică.

Potrivit informatiilor facute publice de IPJ Timis, tanara in varsta de 24 de ani, din Uganda, care locuia in Caminul 15, din Complexul Studentesc, era studenta la master, la Facultatea de Stiinte Economice.

Iubitul studentei de 24 de ani a sunat la 112, anunțând că fata sa nu se simțea bine. Echipajul ambulanței ajunsă la fața locului a plecat pentru că fata nu le-a răspuns la ușă. Bărbatul a sunat din nou luni la 112, iar la caz a fost trimis un echipaj al Serviciului de Ambulanță al Județului Timiș. Cei de la SAJ nu au putut intra în camera de cămin pentru că ușa era încuiată așa că au solicitat ajutorul pompierilor. Angajații ISU Banat au spart ușa de la intrarea în cameră și au găsit-o pe tânără decedată.

Polițiștii au început cercetările pentru a stabili circumstanțele decesului.

Comentarii

comentarii