Acasă Actualitate Explozie de cazuri de Covid la o primărie din vestul țării. Primarul...

Explozie de cazuri de Covid la o primărie din vestul țării. Primarul a fost depistat pozitiv, după ce viceprimarul și șeful poliței locale au fost internați

13597
DISTRIBUIȚI

La sfârșitul săptămânii trecute primarul comunei Seleuș, Cristi Branc, a anunțat, într-o postare pe Facebook, că viceprimarul localității, Viorel Mila, a fost confirmat pozitiv cu noul coronavirus. În același timp primarul anunța că și doctorul Ofelia Botușescu, din Seleuș, este pozitivă.

Ca urmare a analizei epidemiologice, tot personalul din Primăria Seleuș a fost testat, iar astăzi, în urmă cu câteva momente, au devenit oficiale rezultatele, Din informațiile publicate de specialarad.ro, în Primăria Seleuș mai mult de 15 funcționari au fost găsiți pozitivi cu noul coronavirus. Și dacă săptămâna trecută viceprimarul a fost internat în spital, acolo unde se află și șeful Poliției Locale din Seleuș, tot pozitiv și el, acum inclusiv primarul Cristi Branc este infectat, fiind declarat pozitiv.

Ca urmare, acesta a lăsat administrația în mâinile secretarului comunei pentru ca activitatea instituției să nu fie afectată.

Directorul DSP Arad, Timiș, a confirmat pentru Special Arad că sunt multe cazuri la Seleuș.

Comentarii

comentarii