Acasă Actualitate Fanii lui Robu de pe Facebook îl vor din nou primar, dar...

Fanii lui Robu de pe Facebook îl vor din nou primar, dar îl creditează pe Fritz ”cu scor, încă, din două cifre”

DISTRIBUIȚI

Pe 22 august, fostul primar Nicolae Robu şi-a lansat un “sondaj” pe propria pagină de Facebook, cu o întrebare unică “Indicați numele și prenumele persoanei pe care sunteți hotărât să o votați Primar al Timișoarei la viitoarele alegeri locale”. După o săptămână, Robu anunța că el stă “ff bine” în opţiunile de vot ale prietenilor săi, atent selecționați de-a lungul anilor, de pe Facebook. Astăzi, odată cu începerea școlii, fostul primar a anunțat și ”rezultatele finale” fără a folosi însă procente concrete.

Astfel, la singura întrebare din ”sondaj”, au răspuns 1106 persoane.

”Cele mai multe opțiuni au fost  detașat pentru Nicolae Robu”, spune Nicolae Robu.

Surprinzător, pentru că au putut răspunde doar ”fanii” fostului primar, pe locul 2, ”cu scor, încă, din două cifre”, s-a clasat Dominic Samuel Fritz.

Surpriza de pe locul 3 este Raul Olajos, cvasi necunoscutul consilier județean USR ”cu scor neneglijabil, dar dintr-o cifră”.

”Pe locurile 4-29, un număr de 26 persoane (!!!), cu toții la un scor de sub 1%

Având în vedere procentul foarte-foarte mic al opțiunilor pt cele 26 persoane de pe locurile 4-29 -repet: niciunul nu a atins nici măcar 1 %-, nu îi nominalizez. Dacă vreunul din ei dorește, totuși, să o fac, îl rog să-mi comunice și se rezolvă imediat”, mai spune Nicolae Robu.

Despre relevanța rezultatelor, fostul edil recunoaște că ”sondajul este unul Facebook, cu repondenți benevoli, la propria inițiativă. Deci, nu se revendică drept fiind cu bază științifică”.

Comentarii

comentarii