Acasă Actualitate Femeia cu porumbei de pe strada Ioan Martir Stanciu, amendată din nou...

Femeia cu porumbei de pe strada Ioan Martir Stanciu, amendată din nou de polițiștii locali

DISTRIBUIȚI

În 2024, după o sesizare făcută de Mirela Toc, polițiștii locali din cadrul Direcției de Mediu Timișoara au verificat aleatoriu starea de salubrizare a străzilor din oraș.

Acțiunile au fost făcute conform planurilor specifice sau cu ocazia verificărilor efectuate în baza sesizărilor pe care oamenii legii le-au primit pentru soluționare.

“În legătură cu această situație, vă comunicăm că în anii anterior nu s-au aplicat sancțiuni. Primăria Timișoara a fost informată de neregulile constatate”,se arată în adresa Poliției Locale Timișoara, din 4 aprilie 2024.

De asemenea, tot la sesizarea Mirelei Toc, polițiștii locali au verificat iarăși imobilul cu numărul 2A, de pe strada Ioan Martir Stanciu, la femeia din Timișoara care hrănea sute și sute de porumbei, provocând o mizerie infernală în jurul blocului și pe bloc.

“Au fost aplicate măsurile legale, conform articolul 26 din legea numărul 50 din 1991, în conformitate cu articolul numărul 8 din Legea 155 din 2010”, se arată în adresa Poliției Locale Timișoara.

“Referitor la sistemul publicitar amplasat pe mobilul numărul 30 – 32 de pe strada Gheorghe Lazăr, vă facem cunoscut că au fost aplicate măsuri legale conform articolului numărul 49 din legea numărul 185 din 2013, privind amplasarea e autorizarea mijloacelor de publicitate”, a mai informat Poliția Locală Timișoara.

Comentarii

comentarii