Acasă Actualitate Femeie de 95 de ani, care a învins Covid-19, externată în aplauze...

Femeie de 95 de ani, care a învins Covid-19, externată în aplauze de la Spitalul “Victor Babeş” din Timişoara

829
DISTRIBUIȚI

O femeie în vârstă de 95 de ani, internată chiar de Crăciun la Spitalul de Boli Infecţioase “Victor Babeş” din Timişoara, a părăsit unitatea medicală în aplauze, după ce a învins Covid-19.

“Au fost momente emoţionante, astăzi, la Spitalul de Boli Infecţioase şi Pneumoftiziologie Victor Babeş din Timişoara. O pacientă, în vârstă de 95 de ani, internată în urmă cu 10 zile, cu diagnosticul de infecţie cu SARS-CoV-2, a fost externată”, au transmis pe Facebook medicii de la Spitalul de Boli Infecţioase Timişoara.

“Este cel mai în vârstă pacient tratat în unitatea sanitară din Timişoara în această perioadă de pandemie. Bunicuţa, aşa cum era alintată de cadrele medicale, a avut mai multe probleme respiratorii la internare, din cauza infecţiei cu noul coronavirus, dar medicii şi asistentele Secţiei de Boli Infecţioase II, sub supravegherea cărora s-a aflat pacienta, au reuşit să o vindece. La plecare i-au făcut o surpriză. Au aşteptat-o la ieşirea din unitatea sanitară şi au aplaudat-o. Bunicuţa a fost preluată de un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Judeţean şi transportată acasă”, se mai arată în postare.

Bunicuţa a fost însoţită la externare de medicul Virgil Musta, şeful Secţiei de Boli Infecţioase, care i-a urat multă sănătate.

Comentarii

comentarii