Acasă Cultura Festivalul de Operă și Operetă, în Parcul Rozelor Timișoara

Festivalul de Operă și Operetă, în Parcul Rozelor Timișoara

DISTRIBUIȚI

Festivalul de Operă și Operetă 2022 va avea loc, pe scena din Parcul Rozelor, timp de cinci zile, când vor avea loc cinci spectacole de mare interes, în perioada 27-28 august și 2-4 septembrie.

Mult-așteptatul eveniment este finanțat și de Primăria Timișoara prin Centrul de Proiecte, dar și de Consiliul Județean Timiș prin  Programul TimCultura 2022.

Sâmbătă, 27 august, de la ora 21, în premieră, va avea loc Serenada nr. 10 în Si bemol major, K. 361 „Gran Partita” și Mica Serenada nr. 13 în Sol major, K. 525) reunite sub titlul „Mozart sub clar de lună”.

Duminică, 28 august, de la ora 20:30, va fi prezentată operetă „Liliacul“ de Johann Strauss. Dirijor va fi vienezul Friedrich Pfeiffer, iar soprana Diana Țugui va avea rolul Rosalindei, în calitate de invitată.

În 2 septembrie, de la ora 20.30, va fi prezentat musicalul „Scripcarul pe acoperiș” de Jerry Bock și Traviata de Giuseppe Verdi, în  septembrie, ora 20:30. Spectacolul de închidere va fi  „Tosca” de Giacomo Puccini, duminică, 4 septembrie.

 

Comentarii

comentarii