Acasă Economic Finanţare pentru promovarea… finanţării

Finanţare pentru promovarea… finanţării

DISTRIBUIȚI

ADR VestAgenţia pentru Dezvoltare Regională Vest (ADR Vest), în calitate de Organism Intermediar pentru Programul Operaţional Regional 2007 – 2013 (POR), a încheiat contractul de finanţare cu Ministerul Dezvoltării Regionale şi Locuinţei, în calitate de Autoritate de Management pentru POR, pentru proiectul cu titlul „Sprijin pentru implementarea eficientă a activităţilor de informare şi publicitate din Planul de Comunicare pentru Programul Operaţional Regional 2007 – 2013 la nivelul Regiunii Vest” din cadrul domeniului de intervenţie 6.2 „Sprijinirea activităţilor de publicitate şi informare privind Programul Operaţional Regional”. Proiectul este co-finanţat de Uniunea Europeană prin POR 2007 – 2013, în cadrul axei prioritare 6 „Asistenţă tehnică”, şi de Guvernul României, având o valoare eligibilă de 777.787,02 lei.
Obiectivul principal al acestui proiect este de a asigura promovarea Programului Operaţional Regional în Regiunea Vest. Proiectul „Sprijin pentru implementarea eficientă a activităţilor de informare şi publicitate din Planul de Comunicare pentru Programul Operaţional Regional 2007 – 2013 la nivelul Regiunii Vest” vizează conştientizarea publicului larg, a grupurilor ţintă POR şi a mass-media, privind disponibilitatea fondurilor structurale şi transparenţa utilizării acestora, precum şi promovarea constantă şi corectă a POR în Regiunea Vest astfel încât să se asigure absorbţia eficientă a fondurilor structurale. Perioada de implementare a activităţilor finanţate prin proiect se va încheia în data de 31 decembrie 2009.
Informaţii despre Programul Operaţional Regional pot fi găsite accesând pagina web a ADR Vest, www.adrvest.ro, sau www.inforegio.ro.

Comentarii

comentarii