Acasă Eveniment Fiul primarului din Deta, Bogdan Roman, rămâne în arest preventiv pentru infracţiuni...

Fiul primarului din Deta, Bogdan Roman, rămâne în arest preventiv pentru infracţiuni cu violenţă

519
DISTRIBUIȚI

Fiul cel mare al primarului din Deta, Bogdan Roman, va fi cercetat în continuare în stare de arest preventiv pentru săvârşirea infracţiunilor de lovire sau alte violente, lipsire de libertate în mod ilegal şi şantaj, fapte pe care le-a comis în data de 3 decembrie 2016.
Tribunalul Timiş i-a respins definitiv lui Bogdan Roman, ca nefondată, contestaţia formulată de inculpat împotriva deciziei Judecătoriei Deta privind starea de arest preventiv pentru 30 de zile. În plus, inculpatul trebuie să plătească şi suma de 200 lei cu titlu de cheltuieli judiciare ocazionate de judecarea cauzei.
Potrivit organelor de cercetare, Bogdan Roman a ameninţat şi a bătut un tânăr care ar fi abordat o fată din anturajul lui Roman. Mai mult, agresorul l-a lipsit de libertate pe bărbat şi i-ar fi cerut suma de 2.000 de euro ca să îl ierte.
Bogdan Roman a fost prins în flagrant de poliţişti, în timp ce primea prima tranşă de 1.000 de lei de la partea vătămată. Imediat, el a fost reţinut pentru 24 de ore, apoi a fost prezentat magistraţilor Judecătoriei Deta care au decis arestarea preventivă a acestuia pentru 30 de zile şi a fost depus în Arestul Poliţiei Timiş.
În octombrie 2013, Bogdan Roman a fost condamnat de Curtea de Apel Timişoara la trei ani de închisoare cu executare, pentru încăierare, după ce, împreună cu fratele său, Călin Roman, şi cu alte trei persoane au fost implicaţi într-o altercaţie în centrul oraşului Deta.

Comentarii

comentarii