Acasă Actualitate Furtuna a făcut ravagii în Banat, a avariat rețele electrice și a...

Furtuna a făcut ravagii în Banat, a avariat rețele electrice și a lăsat localități în întuneric

DISTRIBUIȚI

Furtuna a făcut ravagii în Banat, a rupt copaci și stâlpi de curent electric, lăsând localități în întuneric! De aceea echipe ale E-Distribuție Banat au intervenit pentru restabilirea în cel mai scurt timp posibil a alimentării cu energie electrică a consumatorilor. Enel susține că toate aceste situații critice s-au întâmplat, în urma avariilor provocate în rețelele electrice din județele Arad, Caraș-Severin, Hunedoara și Timiș, pe fondul condiţiilor meteo deosebite – cod portocaliu de vreme rea cu viscol puternic (rafale de peste 90…100 km/h) și vizibilitate foarte redusă la altitudini de peste 1.800 m, și cod galben de intensificări ale vântului în Banat. O parte dintre clienți au fost deja realimentați cu energie electrică, în urma manevrelor la distanță efectuate prin sistemul Telecontrol.

Echipele de intervenție ale E-Distribuție Banat vor continua să lucreze pentru remedierea tuturor avariilor în cel mai scurt timp posibil. Intervențiile sunt îngreunate de condiţiile meteo severe și de necesitatea îndepărtării crengilor și a copacilor rupți.

“Colaborăm cu autorităţile locale, cu care păstrăm un contact permanent şi care sprijină intervenţia echipelor E-Distribuție. Recomandăm consumatorilor afectați să ne contacteze la TelVerde Banat 0800.070.444 (număr apelabil gratuit) pentru a semnala deranjamentele”, atenționează E-Distribuție Banat.

Comentarii

comentarii