Acasă Actualitate Game ON! Festival – board games, escape room, competiții, distracție și socializare...

Game ON! Festival – board games, escape room, competiții, distracție și socializare într-un singur loc

DISTRIBUIȚI

În perioada 18-19 noiembrie 2023, la Casa Tineretului, str. Arieș, nr. 19, Timișoara, se va desfășura prima ediție a Game ON! Festival, un eveniment care va aduna pasionații de jocuri de societate, iubitorii de escape rooms și persoane interesate de jocuri educative.

Festivalul oferă o gamă variată de activități și opțiuni pentru toți participanții, de la cei dornici să-și testeze abilitățile la cele mai noi jocuri, până la cei care doresc să socializeze și să-și petreacă timpul într-un cadru plin de entuziasm.

Principalele elemente ale Game ON! Festival sunt: Târgul de Jocuri de Societate – oportunitatea perfectă pentru participanți de a explora și achiziționa cele mai noi și captivante jocuri de societate direct de la furnizorii oficiali din România. Oferte tentante și jocuri inedite vor fi disponibile pentru toți cei interesați; Competiția Națională de Board Games – pentru pasionații de jocuri societate. Participanții au ocazia de a-și demonstra abilității strategice și de a câștiga unul dintre premiile oferite de organizatori. Valoarea totală a premiilor este de peste 1000 de euro; Competiția de Escape – pentru cei cărora le place provocarea și rezolvarea de enigme. Participarea se realizează în echipe de 2 persoane, iar echipele finaliste vor câștiga premii de peste 500 de euro, cumulate; Zone de Socializare și Jocuri: pe lângă competiții și cumpărături, Game ON! Festival oferă zone speciale unde participanții se pot bucura de jocuri și distracție alături de prieteni sau alți pasionați de board games prezenți la festival.

Game ON! Festival reprezintă o experiență captivantă și diversificată, care unește pasiunea pentru board games cu competiții incitante, târg de jocuri de societate, escape rooms fascinante și activități potrivite pentru toate vârstele.

Intrarea la festival este gratuită, cu excepția competițiilor, pentru care se pot achiziționa bilete.

Proiect finanțat de Consiliul Județean Timiș prin intermediul Programului de finanțare nerambursabilă TimCultura.

Pentru mai multe informații despre program, activități și competiții, vă rugăm să vizitați www.gameonfestival.ro.

„Game ON! Festival reprezintă rezultatul eforturilor noastre de a aduce împreună comunitatea jucătorilor de board games și escape room și de a oferi un cadru pentru experiențe captivante.

Festivalul nostru este dedicat pasiunii pentru jocuri și cum acestea pot îmbunătăți abilități transversale. Ne străduim să creăm un program variat și interesant, care să satisfacă atât iubitorii de jocuri de societate, cât și pe cei care caută provocări în escape room-uri. Sunt convins că evenimentul va fi unul de neuitat pentru toți cei care ne vor călca pragul”, spune Mădălin Pătrașcu, coordonator al estivalului.

Comentarii

comentarii