Acasă Administraţie Grupul consilierilor PSD a depus o serie de amendamente la bugetul CJT

Grupul consilierilor PSD a depus o serie de amendamente la bugetul CJT

DISTRIBUIȚI

Bani pentru drumul spre Buziaș, pentru bazine de înot, pentru centrul de legume și fructe de la Tomnatic, dar și constituirea unei ADI pentru transportul public din județ, sunt doar câteva dintre propunerile pe care cei de la PSD Timiș le doresc ca și amendamente la bugetul județului. Acesta va fi supus aprobării consilierilor județeni în cursul zilei de joi.

Unul dintre punctele permanent vizat de cei de la PSD este modernizarea Drumului Județean 592, între Moșnița Nouă și Lugoj, care cuprinde și modernizarea intersecțiilor către Dragșina, Darova și Boldur, este una dintre solicitările Partidului Social Democrat, în acest sens fiind solicitată finanțare pentru elaborarea documentației tehnice.

”De asemenea, aleșii social-democrați consideră oportună continuarea programului de construcție a bazinelor de înot în orașele din Timiș, proiect demarat în mandatul lui Călin Dobra cu un bazin la Jimbolia. Solicitarea consilierilor PSD se referă la continuarea programului și identificarea următorului oraș în care se fie construit bazin de înot. Studiu de fezabilitate și proiect tehnic pentru un centru de procesare legume-fructe în proximitatea centrului de colectare a legumelor și fructelor de la Tomnatic este o nouă propunere social-democrată care ne dorim să fie adoptată în ședința în care se va vota bugetul Consiliului Județean Timiș. Considerăm prioritare pentru dezvoltarea județului și alte proiecte pe care le vom susține pentru a putea fi finanțate: înființarea unei asociații de dezvoltare intercomunitară care să gestioneze transportul public din județul Timiș, lucrări de reparații și de modernizare a drumurilor județene, un program județean de sprijinire a persoanelor defavorizate din mediul rural privind accesul la servicii de sănătate”, transmit cei de la PSD.

Totodată, consilierii județeni ai Partidului Social Democrat susțin depunerea candidaturii județului Timiș pentru titlul de regiune gastronomică europeană în anul 2027 și identificarea de resurse financiare necesare acestei candidaturi.

Comentarii

comentarii