Acasă Eveniment Hoţ imprudent, prins în dormitor

Hoţ imprudent, prins în dormitor

DISTRIBUIȚI

furtpeciuLe-a făcut treaba poliţiştilor… Un bărbat din Peciu Nou s-a trezit, târziu după miezul nopţii, cu un hoţ care îi căuta prin casă. Nu a pus mâna pe telefon să anunţe poliţia, ci a sărit direct în capul tâlharului. Acesta nu reuşise să fure din casă decât un telefon mobil şi 20 de lei. Când au ajuns şi poliţiştii la faţa locului, şi-au dat rapid seama că au de-a face cu o cunoştinţă mai veche.

Tânărul de 22 de ani din Peciu Nou a mai fost după gratii. A ieşit pentru bună purtare, dar acum i s-a înfundat. Hoţul încercase iniţial să fure o maşină din curtea casei pe care pusese ochii.

A găsit şi cheia potrivită, dar a avut ghinion. Maşina nu a vrut să pornească sub nicio formă. A reintrat în casă, dar, după ce şi-a dat seama că nu poate pleca cu o pradă atât de mică, a pătruns în dormitor.

Aici a fost reţinut de proprietar. Chiar dacă este recidivist, tânărul a obţinut clemenţă din partea magistraţilor. El va fi judecat în stare de libertate pentru furt calificat şi violare de domiciliu. (O.M.)

Comentarii

comentarii