Acasă Actualitate Hop “#șieu” – Video

Hop “#șieu” – Video

826
DISTRIBUIȚI

Nicolae Robu s-a alăturat vineri campaniei “#șieu”. În drum spre București, primarul Timișoarei a oprit mașina la ora 15.00, timp de 15 minute, și s-a filmat pe marginea șoselei, la granița dintre Timiș și Hunedoara.

La conferința de presă de vineri primarul a declarat: „Eu nu pot să le cer angajaților, că e zi scurtă astăzi, să vină sau să-i țin până la ora 15.00. Ce pot să vă spun este că eu astăzi voi fi în drum spre București, mă duc cu mașina la București și la ora 15.00 mă voi opri undeva și împreună cu colegii cu care ne deplasăm vom participa la protest. O să încercăm să facem o transmisie live a protestului nostru. Mă opresc din activitate 15 minute, activitate care va fi la acea oră deplasarea la București”, a afirmat Nicolae Robu.

Publicată de Nicolae Robu pe Vineri, 15 martie 2019

„Trebuie să fim conștienți că una din cele mai mari lipsuri ale țării noastre este lipsa autostrăzilor. Este inadmisibil ca în anul 2019, o țară cu potențialul României, de mărimea României, să aibă o rețea de autostrăzi atât de redusă. După părerea mea, dacă ar trebui să facem o listă de priorități, ce trebuie să facem în țara noastră cel mai stringent acum, pe prima poziție ar trebui să trecem autostrăzile. Trebuie multe altele, dar cu asta trebuie să începem, pentru că aici trebuie o concentrare de forțe, în doi ani ne putem pune la punct, în doi ani, dacă într-adevăr este o prioritate în fapte, și nu în vorbe. Cu prioritate în vorbe mai trec zeci de ani și tot coada Europei vom fi. Tehnologia actuală, forța de a construi actuală, permite ca în doi ani să faci mii de kilometri de autostradă”, a mai declarat Robu.

Filmarea primarului a stârnit reacții la Timișoara ”Domn’ Primar, pe lângă autostrăzi, mai vrem și drumuri bune în oraș… în Timișoara! Ați putea protesta și pentru Bd. Rebreanu, C.D. Loga, Str. Gării, etc… în speranța că va aude cineva și poate se mișcă lucrurile. Noi vă susținem într-un asemenea demers”, i-a transmis lui Robu un timișorean.

Comentarii

comentarii