Acasă Horoscop chinezesc Horoscop chinezesc

Horoscop chinezesc

DISTRIBUIȚI

Horoscop chinezesc 2011: Cum va fi în Anul Iepurelui?

Bou
Numele chinezesc: Niu
Anotimpul: iarna
Luna: ianuarie

Nativii năcuţi în anul boului vor avea nevoie de multă răbdare în 2011. Nu va unul dintre cei mai buni ai tăi. Fii pregătită psihic pentru un an plin de instabilitate, exact ce nu îţi place ţie. Evită cu orice preţ conflictele în cuplu. De asemenea, rivalitatea în afaceri va fi acerbă. Înainte de a te lansa într-o nouă activitate, asigură-te că ai analizat şi planificat totul cu mare atenţie. Spre parte a doua a anului, norocul îţi va surâde iar.

 

 

 

 

Caine
Numele chinezesc: Gou
Anotimpul: toamna
Luna: octombrie

Acesta va fi unul dintre cei mai buni ani pentru nativii câine. Vei avea parte de armonie în familie, iar în ceea ce priveşte finanţele, norocul va fi de partea ta şi vei putea câştiga sume importante de bani. De asemenea, acest an este unul favorabil pentru cursuri, studii şi finalizarea unor proiecte. Nu uita că ai nevoie şi de relaxare, nu numai de muncă, iar o vacanţă alături de persoana iubită este exact ce îţi trebuie.

 

 

 

 

Cal
Numele chinezesc: Ma
Anotimpul: vara
Luna: iunie

Nativii cal se numără printre cei mai norocoşi în 2011. Vei avea o viaţă profesională foarte agitată, iar dacă te afli într-o funcţie de conducere, va trebui să îţi susţii foarte mult subordonaţii. Din fericire, eforturile tale vor fi răsplătite. Şi viaţa sentimentală va fi plină evenimente fericite.

 

 

 

 

 

Capra
Numele chinezesc: Yang
Anotimpul: vara
Luna: iulie

2011 va fi un an cu influenţe mixte pentru cei născuţi în anul caprei. Vor fi oportunităţi, dar şi obstacole în carieră. Investeşte în proprietăţi,  pentru că anul acesta vei avea noroc de bani. Va fi greu să găseşti oameni sinceri care să-ţi fie alături, deşi vei fi înconjurată de prieteni. Dacă eşti singură, este posibil să îţi găseşti jumătatea în 2011.

 

 

 

 

 

Cocos
Numele chinezesc: Ji
Anotimpul: toamna
Luna: septembrie

În 2011, scandalurile şi bârfele te vor urmări peste tot. Din păcate, nu va fi un an prea bun pentru tine. Va trebui să fii în armonie cu toţi cei din jur, ceea ce este destul de greu. Fii mai deschisă cu partenerul de viaţă şi arată-i mai des cât de mult îl iubeşti. Vei avea ceva probleme cu banii, dar dacă înveţi să fii ceva mai chibzuită, vei reuşi să le depăşeşşti cu bine.

 

 

 

 

Dragon
Numele chinezesc: Long
Anotimpul: primavara
Luna: aprilie

Dragonii vor fi favorizaţi de noul an 2011. Norocul va fi de partea ta dacă eşti o nativă a acestui semn zodiacal. Te vei bucura de clipe de dragoste şi implinire, dacă eşti căsătorită, iar viaţa ta va fi plină de satisfacţii. În carieră vei face salturi uriaşe în 2011 şi vei avea parte de surprize plăcute. Încearcă totuşi să ai mai multă grijă de sănătatea ta.

 

 

 

Iepure
Numele chinezesc: Tu
Anotimpul: primavara
Luna: martie

Cu toate că acesta este anul tău, nu te poţi lăuda cu o viaţă în întregime roz. Norocul nu este de partea ta. Încearcă să nu intri în conflicte, controlează-ţi furia şi fii mai blândă cu cei dragi. Pregăteşte-te să faci faţă cu calm încercărilor care îţi vor apărea în cale. Nu dispera, totuşi. Din când în când norocul va fi şi de partea ta.

 

 

 

 

Maimuta
Numele chinezesc: Hou
Anotimpul: vara
Luna: august

Anul acesta va fi unul foarte important pentru tine din punct de vedere emoţional. Va trebui să îţi eliberezi sentimentele şi să le exprimi fără oprelişti. Cu sănătatea nu vei sta prea bine pentru că efcţiunile minore, precum gripa şi răceala te vor sâcâi tot anul. Încearcă să trăieşti cât mai sănătos pentru a avea un sistem imunitar puternic. Din punct de vedere financiar 2011 va fi un an stabil.

 

 

 

 

Mistret
Numele chinezesc: Zhu
Anotimpul: toamna
Luna: noiembrie

Stelele tale norocoase vor fi umbrite de anul iepurelui. Cheltuie mai puţin, evită confruntările directe şi încearcă să abordezi cu calm situaţiile stresante. Fii mai înţelegătoare în viaţa amorosă şi nu lăsa bârfele şi intenţiile răutăciose să te afecteze. Nici cu sănătatea nu vei sta mai bine, problemele legate de sistemul respirator fiind cele care îţi dau bătăi de cap.

 

 

 

 

Sarpe
Numele chinezesc: She
Anotimpul: primavara
Luna: mai

Dacă eşti un nativ şarpe, va trebui să ai mare grijă cu sănătatea ta în 2011. La locul de muncă vei avea parte de provocări, dar va fi un an bun pentru cariera ta. Cu toate acestea, nu îţi aduce munca acasă. Ai nevoie de odihnă pentru a avea rezultate bune. Va trebui să fii prudentă în ceea ce priveşte finanţele, cel puţin până spre a doua jumătate a anului.

 

 

 

 

Sobolan
Numele chinezesc: Shu
Anotimpul: iarna
Luna: decembrie

Pentru cei născuţi sub semnul şobolanului, anul 2011 va fi unul foarte bun. Se vor bucura de mai mult noroc în viaţa sentimentală, dar şi în cea materială. Dacă eşti născută într-un an al şobolanului, te poţi aştepta chiar să devi mamă, bunică, mătuşă etc, pentru că anul iepurelui va aduce fertilitate.

 

 

 

 

Tigru
Numele chinezesc: Hu
Anotimpul: iarna
Luna: februarie

Dacă eşti născută în anul tigrului, trebui să ştii că norocul va fi de partea ta spre sfârşitul lui 2011. Cu toate acestea, vei avea ceva piedici în carieră sau afaceri. Ai grijă de sănătatea ta şi nu te lăsa afectată de bârfe, care nu vor înceta să apară pe parcursul lui 2011. În ceea ce priveşte dragostea, nu va fi un an bun pentru a-ţi găsi jumătatea.

 

 

 

Comentarii

comentarii