Acasă Actualitate Huawei Nova: o linie de smartphone-uri special concepute pentru selfie-uri

Huawei Nova: o linie de smartphone-uri special concepute pentru selfie-uri

DISTRIBUIȚI

Compania Huawei se clasează încă printre cele mai bune companii producătoare de smartphone-uri, contrar disputelor dintre China și SUA. Ba mai mult, Huawei se află acum pe locul 44 în top 500 întreprinderi la nivel mondial (Fortune Global 500). Pandemia a afectat mult cifrele tuturor companiilor, dar iată că Huawei a reușit să crească 5 poziții comparativ cu 2020.

Unul dintre principalele lucruri pentru care Huawei s-a remarcat a fost camera foto. Seria P și seria Mate sunt unele dintre cele mai achiziționate smartphone-uri, cu tehnologii de ultimă generație la prețuri mai mici comparativ cu rivalii săi ce domină piața, Samsung și Apple.

Primele telefoane din seria Huawei Nova au fost lansate în toamna anului 2016, fiind niște telefoane care „Sfidează așteptările”. Pentru vremea respectivă, atât Huawei Nova, cât și Huawei Nova Plus au fost două smartphone-uri excelente, cu camere performante, baterii cu durată de viață bună și multă memorie internă.

În momentul de față, Huawei comercializează 3 modele diferite de Huawei Nova pe site-ul lor: Huawei Nova 5T, Huawei Nova 8i și Huawei Nova 9. Toate acestea sunt considerate telefoane mid-range, dar au performanțe foarte bune.

Huawei Nova 5T: un telefon care nu trece neobservat

Cu un design modern, textură și culori uluitoare, Huawei Nova 5T este cu siguranță un telefon care nu trece neobservat. Dimensiunile sunt potrivite pentru utilizarea cu o singură mână, iar senzorul de amprentă este așezat lateral. Display-ul este LCD, cu rezoluție Full HD și 16,7 milioane de culori. Procesorul este Kirin 980 octa-core, iar telefonul are 6 GB de memorie RAM și 128 GB de memorie internă. Sistemul de operare este EMUI 9.1, conceput pe baza lui Android 9. Camera principală are un senzor principal de 48 MP, un al doilea de 16 MP și alți doi senzori de 2 MP. Camera frontală este de 32 MP și acceptă lungime focală fixă. Bateria este de 3,750 de mAh, perfectă pentru utilizarea zilnică.

Huawei Nova 8i: cameră incredibilă și încărcare ultra-rapidă

Cu aspectul premium și culorile dinamice caracteristice seriei Huawei Nova, Nova 8i este cu siguranță unic și modern. Display-ul TFT LCD este de 6,67 inci, cu un raport ecran-corp remarcabil. Rezoluția este una Full HD Plus, cu 16,7 milioane de culori. Procesorul pe care îl utiliează acest telefon este Qualcomm Snapdragon 662 octa-core, cu 6GB de memorie RAM și 128 GB de memorie internă. Vine cu sistem de operare EMUI 11, bazat pe Android 10. Camera principală are un obiectiv de 64 MP, un obiectiv ultra-larg de 8 MP, un obiectiv de profunzime de 2 MP și un obiectiv macro de 2 MP. Camera frontală este de 16 MP. Bateria este de 4,300 de mAh, iar telefonul este dotat cu tehnologie Huawei Super Charge de 66 W. Este un telefon excelent pentru cei care sunt pe fugă, care au nevoie de o baterie mare și o cameră performantă.

Huawei Nova 9: cel mai bun smartphone pentru selfie-uri

Cu un ecran de 6,57 inci, OLED, rată de răspuns de 300 Hz, rezoluție Full HD și 1,07 miliarde de culori, este un smartphone excepțional, de calitate premium. Procesorul este Qualcomm Snapdragon 778G octa-core, cu 8 GB memorie RAM și 128 GB memorie internă. Camera principală este Ultra Vision de 50 MP. Mai are o cameră ultra-wide de 8 MP, una de profunzime de 2 MP și una macro de 2 MP. Camera frontală are 32 MP pentru selfie-uri de o calitate superioară. Bateria este de 4,300 mAh, suficient pentru o zi de utilizare și este, la fel ca Huawei Nova 8i, dotat cu tehnologie Huawei Super Charge de 66 W. Este o alegere perfectă pentru cei care caută un smartphone pentru selfie-uri perfecte și fotografii, dar care caută și performanță la un preț convenabil.

Este posibil să găsiți și alte modele din seria Huawei Nova comercializate pe site-urile de electronice. Dacă sunteți în căutarea unui nou telefon și aveți un buget mai restrâns, dar vă doriți performanțe de top, seria Huawei Nova ar putea fi o alegere potrivită. Dacă și camera de fotografiat este importantă pentru tine, cu atât mai mult cu cât aceste telefoane au printre cele mai bune camere de fotografiat. Din punct de vedere al camerei frontale, acestea sunt cu siguranță printre cele mai bune, mai ales că Huawei le-a gândit în acest sens.  

Aveți de ales între telefoane performante, cu design futurist, culori unice și specificații de vârf, și îl puteți alege exact pe cel care corespunde nevoilor voastre, în funcție de caracteristicile pe care le căutați. Vor fi o alegere foarte bună, mai ales că Huawei oferă încă suport și update-uri pentru această serie de telefoane. Nu trebuie să vă faceți griji nici în legătură cu sistemul de operare, întrucât vă veți obișnui repede cu acesta în cazul în care nu ați mai avut un telefon Huawei.

Comentarii

comentarii