Acasă Actualitate Iepuraşul de la Iulius Mall a oferit marele premiu al campanei „Un...

Iepuraşul de la Iulius Mall a oferit marele premiu al campanei „Un Paşte premiat”

340
DISTRIBUIȚI

Ca în fiecare an, cu ocazia Sărbătorilor Pascale, Iulius Mall Timişoara îşi răsplăteşte clienţii fideli. Astfel că şi în acest an, Iulius Mall a oferit drept premiu un autoturism Volkswagen Polo, declarat „Maşina Anului 2010” la nivel mondial.
Sâmbătă, 3 aprilie, la ora 12.00, din zecile mii de taloane depuse în urnele de la Centrele Info, s-a extras talonul câştigător în prezenţa unei comisii formate din reprezentanţi ai Direcţiei Generale a Finanţelor Publice a Judeţului Timiş, Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Timiş, Iulius Mall Timişoara, precum şi a publicului participant la tragerea la sorţi. Doamna Simona Neamţu, medic stomatolog, în vârstă de 38 ani din Timişoara a primit, cu ocazia acestor sărbători, cel mai frumos cadou – un autoturism Volkswagen Polo.
În cadrul campaniei „Un Paşte Premiat!”, Iulius Mall a mai pregătit şi alte cadouri, pentru cei care au efectuat cumpărături de minim 150 lei, în perioada 19 martie – 3 aprilie 2010. Astfel, în fiecare zi s-au câştigat câte un televizor LCD Sony cu diagonala de 80 cm sau 5 vouchere în valoare de 150 lei fiecare, şi în plus primii 50 de clienţi au primit cozonaci aromaţi şi sticle de vin.
Şi în viitorul apropiat, Iulius Mall pregăteşte noi şi frumoase surprize pe care vă invităm să le descoperiţi.
 

Comentarii

comentarii