Acasă Actualitate Ilie Vasile Sîrbu, candidatul AUR la Primăria Timișoara

Ilie Vasile Sîrbu, candidatul AUR la Primăria Timișoara

DISTRIBUIȚI

Ilie Sîrbu va candidat din partea AUR pentru funcția de primar al municipiului Timișoara.

Fost ziarist, Ilie Sîrbu a candidat independent în 2020 la Primăria Timișoara, susținut de AUR. După alegerile s-a alăturat viceprimarului liberal de Timișoara, Cosmin Tabără, în calitate de consilier. Din 21 martie a devenit membru al Alianței pentru Unitatea Romanilor.

„Au trecut 34 de ani de când timișorenii au restabilit ordinea firească a drumului libertății poporului român prin transformarea străzilor orașului lor într-un câmp de luptă. Timișorenii curajoși, vii sau adormiți întru Domnul, au făcut ca să trăim într-un oraș sfințit cu sângele lor. Eu voi ține cont de sacrificiul lor. Națiunile care au pierdut șirul obiceiurilor părintești sunt națiuni fără rădăcină, nestatornice, nici cal, nici măgar. (…) Acestea sunt câteva dintre motivele pentru care doresc să mă dedic acestui oraș, implicându-mă în politică, alături de AUR.”, și-a argumentat Ilie Sîrbu intrarea în Alianța pentru Unitatea Romanilor.

Timișoara este o navă în derivă, a mai spus Sîrbu: „Sunt revoltat pentru regresia Timișoarei din 2012 încoace. Fie să renască Timișoara cea cu har, astăzi ca și mâine, pururi și acum! Voi lupta de acum și pururi!”.

Ilie Sîrbu este și fondatorul Asociația Culturale Salvați Patrimoniul Timișoarei, având o activitate prolifică în salvarea și conservarea patrimoniul cultural construit, imaterial și intelectual al Timișoarei și al Banatului.

Comentarii

comentarii