Acasă Eveniment Imagini cumplite cu BMW-ul distrus după ce a intrat sub un TIR,...

Imagini cumplite cu BMW-ul distrus după ce a intrat sub un TIR, în care au murit doi pompieri din Mehedinți, pe o șosea din Caraș-Severin

2013
DISTRIBUIȚI

Sunt imagini cumplite cu BMW-ul în care au murit doi pompieri din Mehedinți, pe o șosea din Caraș-Severin. Cei doi erau colegi și șoferul ar fi adormit la volan, ieșind de pe carosabil.

Doi pompieri au murit pe șosea, striviți în mașina intrată sub un TIR, în Caraș-Severin. Cei doi, care călătoreau într-un BMW, aveau 40 de ani și n-au avut nicio șansă să supraviețuiască, impactul fiind devastator.

Pur și simplu, BMW-ul în care se aflau cei doi subofițeri ISU a intrat cu viteză sub semiremorca TIR-ului parcat regulamentar în afara părții carosabile.

Accidentul a avut loc în jurul orei 02:26, pe DN 68.

“În cursul nopții, autoturismul condus de un subofițer ISU Mehedinți, pe DN 68 Hațeg – Caransebeș, km 32+580 m, în zona localității Băuțar, județul Caraș-Severin, a părasit carosabilul, lovind violent remorca unui ansamblu de vehicule parcat regulamentar.

Impactul s-a soldat cu decesul conducătorului auto și al pasagerului, ambii subofițeri ISU Mehedinți aflați în timpul liber.”, a transmis poliția Caraș-Severin.

Comentarii

comentarii