Acasă Actualitate Împlineşte dorinţa unui copil de la Fundaţia Rudolph Walter!

Împlineşte dorinţa unui copil de la Fundaţia Rudolph Walter!

311
DISTRIBUIȚI

Iulius Mall Timişoara a participat activ, încă din primul an de funcţionare, în viaţa comunităţii, sprijinind şi organizând acţiuni sociale pentru cei cu care soarta nu a fost foarte generoasă.
În apropierea sărbătorilor de iarnă, perioadă a compasiunii şi a generozităţii, când dăruim şi primim cu bucurie, Iulius Mall împlineşte dorinţele a zeci de copii abandonaţi, cu probleme în familie sau cu o situaţie materială precară.
Organizată în fiecare an, campania „Bradul Dorinţelor” constă în decorarea unui pom de Crăciun cu felicitări în care copii cu situaţii speciale povestesc ceea ce visează să primească în dar de la Moşu’. Felicitările sunt luate apoi de cei care doresc să redea zâmbetul unui copil şi să îi ofere un Crăciun mai frumos.
Ineditul campaniei este dat de două aspecte. În primul rând, copiii vor primi de la Moş Crăciun exact cadourile la care visează de atâta vreme şi pe care le exprimă în felicitări. În al doilea rând, campania face posibilă implicarea directă şi afectivă a clienţilor Iulius Mall, care pot alege din „Bradul Dorinţelor” situat lângă Centrul Informaţional scrisoarea cu cea mai interesantă şi înduioşătoare dorinţă. În acest an, darurile oferite de cei mărinimoşi vor bucura sufletele a 50 de copii, cu vârsta cuprinsă între 6 şi 13 ani, din cadrul Fundaţiei Rudolph Walter.

Comentarii

comentarii