Acasă Economic În Arad, oportunitate de afaceri în cel mai activ domeniu: 900.000 de...

În Arad, oportunitate de afaceri în cel mai activ domeniu: 900.000 de euro pentru o proprietate industrială aflată în faliment

272
DISTRIBUIȚI

1 66701200Sectorul spaţiilor logistice şi industriale din România cunoaşte o dezvoltare dinamică în ultimii ani, iar consultanţii imobiliari văd şi penru viitor o creştere a cererii pentru astfel de spaţii.
Dacă anul trecut fabricile de prelucrare analizau zona balcanică pentru o posibilă intrare pe piață, schimbările structurale din economia României ar putea face posibile aceste demersuri în decursul acestui an. Nu doar Bucureştiul este vizat, ci şi oraşele care beneficiază de îmbunătăţiri ale infrastructurii.
O astfel de oportunitate este şi o proprietate industrială, care se află în Arad, în apropierea autostrăzii A1, scoasă la licitaţie on-line de către Troostwijk International, licitație care se va închide Miercuri, 22 februarie, ora 16.00 CET.
Proprietatea imobiliară industrială de 21.940 de metri pătraţi şi este amplasată strategic la intrarea în Arad, în apropiere de Autostrada A1. Pe teren se alfă o hală de producţie funcțională cu o suprafaţă de aproape 5.000 de mp, o altă hală modernizată cu o suprafaţă de 376 de mp, dar şi o construcţie metalică cu de dimensiunile 40,7x 9,1 m şi o înălţime de trei metri. Proprietatea dispune şi de o construcţie pentru utilităţi, o staţie de pompare, o cabină la poartă, alei din beton şi asfalt, dar şi bunuri imobile care asigură funcţionalitatea clădirilor. Totodata, proprietatea are o deschidere la stradă de aproximativ 40 de metri pătraţi şi este împrejmuită de un gard, beneficiind, de asemenea, de supraveghere video în sistem CATV
Preţul de pornire a licitaţiei este de 900.000 de euro şi se poate licita doar ascendent. Licitaţia se desfăşoară o singură dată, iar activul se dobândeşte liber de orice sarcini.
Mai multe detalii le puteți găsi pe:
https://beta.troostwijkauctions.com/ro/industrial-real-estate/03-23840-11095-4156772/
Fondată în 1930, Troostwijk International este cea mai importantă casă de licitaţii industriale on-line din Europa.

Comentarii

comentarii