Acasă Cultura În cartierul Iosefin, timișorenii sunt invitați la un inedit spectacol de teatru,...

În cartierul Iosefin, timișorenii sunt invitați la un inedit spectacol de teatru, cu utilizarea tehnologiei digitale

DISTRIBUIȚI

Cartierul Iosefin, sub reflector! Timișorenii sunt invitați la un inedit spectacol de teatru, cu utilizarea tehnologiei digitale și elemente de realitate augmentată, marți , 2 august 2022, la ora 21:00, Piața Mocioni din cartierul Iosefin.

“Te așteptăm alături de noi și echipa teatrului studențesc Thespis, la un spectacol de teatru care va fi potențat prin utilizarea tehnologiei digitale și a elementelor de realitate augmentată și care va pune în evidență patrimoniul cultural din cartierul Iosefin. Aici prezentul se va întâlni cu trecutul, într-o manieră atractivă, artistică, dinamică.

Spectacolul face parte din seria de evenimente dedicate programului cultural Timișoara Capitală Culturală Europeană 2023, desfășurate în cadrul proiectului Spotlight Heritage Timișoara 2022, proiect co-finanțat de Primăria Municipiului Timișoara prin Centrul de Proiecte, realizat în colaborare cu Universitatea Politehnica Timișoara și Muzeul Național al Banatului.

Vino în 2 August, la ora 21:00, să experimentezi istoria și patrimoniul unui oraș printr-o întâlnire între trecut și prezent cu ajutorul artei și al elementelor de realitate virtuală și augmentată!

Participarea este gratuită ! – îndeamnă organizatorii.

 

Comentarii

comentarii