Acasă Actualitate În zona Bogdăneștilor se va amenaja un nou parc, cu terenuri pentru...

În zona Bogdăneștilor se va amenaja un nou parc, cu terenuri pentru sport

DISTRIBUIȚI

Zona în care se află acum amenajarea de șantier pentru reabilitarea Căii Bogdăneștilor va fi transformată în parc. Viceprimarul Cosmin Tabără a prezentat primele randări cu modul în care va arăta investiția.

Anul trecut a fost scos la licitație contractul pentru realizarea studiului de fezabilitate, a fost atribuit, acum au fost realizate și primele randări, ce urmează să fie supuse avizării..

Noul parc va avea locuri de joacă, un teren multifuncțional, de tartan, de fotbal/tenis/ handbal, un teren de baschet, mese de tenis de masa, va fi introdusă și o masa de taqball, două culoare alergare de tartan, spatii verzi, dar și locuri unde copiii pot folosi, feriți de mașini, trotinete, role, biciclete.

”Știu, procedurile sunt dificile, dar munca din acești 3 ani se concretizează în asemenea proiecte care, în scurt timp, vor trebui sa fie date în execuție.

Dacă, poate, unii se îndoiesc că acum vin proiecte, eu le spun că trebuie să privească cu încredere munca mea și a colegilor mei pentru că realitatea îmi dă dreptate. Un stadion în lucru, o altă bază sportivă, Mircea cel Bătrân, în scurt timp la autorizare, cu constructor desemnat, dar și alte proiecte concretizate deja prin hotărâri de consiliu local, cum este DALI la arena de rugby”, a anunțat Tabără.

Comentarii

comentarii