Acasă Actualitate Încă un fost fotbalist român ucis de COVID-19! Valentin Podean, fost jucător...

Încă un fost fotbalist român ucis de COVID-19! Valentin Podean, fost jucător la Poli Timișoara, a decedat la doar 49 de ani

3879
DISTRIBUIȚI

Pandemia de COVID-19 continuă să facă victime și în lumea sportului, iar unul dintre foștii fotbaliști români a fost răpus de coronavirus.

Valentin Podean a decedat la doar 49 de ani din cauza virusului, însă fostul sportiv făcea și dializă, potrivit Redeșteptarea.

Valentin Podean a fost jucător la Poli Timișoara în sezonul în care echipa a jucat împotriva lui Real Madrid.

Potrivit sursei citate, Valentin Podean ar fi luat virusul de la una dintre asistentele din Spitalul Județean TImișoara, unde a fost internat la secția de Nefrologie.

El este al doilea fost jucător român răpus de COVID-19, după Avram Goia, cel care a decedat în Spania.

Valentin Podean s-a născut în 1971, la Belinţ, unde a jucat fotbal pe maidan, însă cum avea calităţi native extraordinare, chiar fără juniorat, a făcut pasul spre echipele importante din acea perioadă.

Valentin Podean a venit la Lugoj, în anul 1991, transferat la Venus Lugoj de la Bega Belint. A participat la promovarea echipei, în 1992, în liga a III-a (Divizia B, pe vremea respectivă), unde a terminat pe locul II.

În acelaşi an a plecat la Poli Timişoara, unde însă nu a rezistat decât câteva luni, după care a revenit la Lugoj, evoluând la Venus şi mai apoi Vulturii. Finalul carierei l-a prins la Bega Belinţ, unde a fost jucător şi antrenor.

Comentarii

comentarii