Acasă Eveniment Incendiu de proporții în Timișoara

Incendiu de proporții în Timișoara

DISTRIBUIȚI

Nor de fum negru în Timișoara.

Pompierii intervin de urgență în zona stadionului Dan Păltinișanu, după ce un incendiu a izbucnit la acoperișul unui bloc de 10 etaje pe strada Surorile Martir Caceu, fosta Negoiu.

”Am fost anunţaţi prin apel 112 despre producerea unui incendiu la acoperişul unui bloc situat pe strada F.C. Ripensia din Timişoara. Au fost alertate Detaşamentele 1 şi 2 de Pompieri Timişoara şi s-au deplasat la faţa locului 23 pompieri cu 5 autospeciale de stingere, 1 cisternă, 2 autoscări mecanice şi un echipaj SMURD”, a transmis ISU Timiş.

38 de persoane au fost evacuate din cauza incendiului izbucnit marți la acoperișul unui bloc din Timișoara. După intervenția pompierilor, incendiul a fost lichidat.

În incendiu a ars izolația de carton bituminos de pe acoperiș, pe o suprafață de aproximativ 800 mp și partea superioară a izolației din polistiren a clădirii.

Au fost alertate Detașamentele 1 și 2 de Pompieri Timișoara și s-au deplasat la fața locului 23 pompieri cu cinci autospeciale de stingere, o cisternă, două autoscări mecanice și un echipaj SMURD.

Autorităţile au emis un mesaj RO-Alert pentru a-i avertiza pe oamenii care locuiesc în zonă.

Potrivit ultimelor informaţii, la ultimul etaj al blocului în care a izbucnit incendiul erau efectuate lucrări la care participau mai mulţi muncitori vietnamezi. De asemenea, în urma incendiului a explodat şi o butelie.

Comentarii

comentarii