Acasă Eveniment Incendiu într-un bloc din vestul țării. Au fost evacuate peste 60 de...

Incendiu într-un bloc din vestul țării. Au fost evacuate peste 60 de persoane, iar cinci au fost transportaţi la spital

DISTRIBUIȚI

Incendiu într-o garsonieră dintr-un bloc din Arad, imobilul fiind inundat cu fum/ Au fost evacuate peste 60 de persoane; zece oameni au avut nevoie de îngrijiri medicale, iar cinci au fost transportaţi la spital – FOTO, VIDEO

Un incendiu a izbucnit, duminică seară, într-o garsonieră dintr-un bloc din municipiul Arad, imobilul fiind inundat de fum, astfel că au fost evacuate peste 60 de persoane. Zece oameni au avut nevoie de îngrijiri medicale, iar cinci au fost transportaţi la spital.

Potrivit ISU Arad, incendiul a izbucnit într-o garsonieră aflată la etajul al doilea al unui bloc de pe strada Predeal din municipiul Arad. Acolo au fost trimise două autospeciale de stingere cu apă şi spumă, o autospecială de descarcerare, o autospecială de lucru şi salvare de la înălţime, două ambulanţe tip SMURD, una tip C şi una tip B, cât şi un echipaj medical SAJ.

“După efectuarea recunoaşterii s-a constatat faptul că incendiul se manifesta într-o garsonieră, iar blocul era inundat cu fum, s-a acţionat în paralel pentru lichidarea incendiului, cât şi pentru evacuarea locatarilor. Au fost evacuate aproximativ 60-65 de persoane, 10 persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale, 5 dintre acestea fiind transportate la spital”, a precizat sursa citată.

Incendiul a fost lichidat după aproximativ 15 minute.

Pompierii urmează să stabilească din ce cauză a izbucnit incendiul.

Comentarii

comentarii